Dé hovenier van Enschede: Lankheet Boom & Tuin

Lankheet Boom & Tuin is een ervaren hovenier die u helpt bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin in Enschede. We bieden het totaalplaatje voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Heeft u een specifiek tuinprobleem dat moet worden opgelost? Of wilt u gewoon dat uw tuin netjes wordt onderhouden? Hoveniersbedrijf Lankheet Boom & Tuin biedt de oplossing. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Wij doen er alles aan om van uw droomtuin werkelijkheid te maken. Lankheet Boom & Tuin is uw partner als u op zoek bent naar een hovenier in Enschede!

Hoveniersbedrijf Enschede voor onder andere boomverzorging

De specialisatie van hovenier Lankheet Boom & Tuin uit de omgeving van Enschede is onder andere boomverzorging. Wij zijn een ETW-gecertificeerd hoveniersbedrijf en dat betekent dat we voldoende kennis in huis hebben om bomen op een verantwoorde en bovenal veilige wijze te planten, onderhouden, snoeien en verwijderen. Daarnaast leveren we ook brandhout en beschikken we over een volautomatische kloofmachine waarmee we ook bij u op locatie het brandhout kunnen kloven. Wel zo handig! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met hovenier Lankheet Boom & Tuin uit de omgeving van Enschede. 

Neem contact op met de hovenier van Enschede

Benieuwd wat wij als hovenier voor uw tuin in Enschede kunnen betekenen? Wij komen graag een kijkje nemen om te zien hoe we uw tuin kunnen verbeteren. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen u als hovenier graag aan een goed verzorgde tuin in Enschede.
 

Het seizoen voor?