Tuinontwerp

Het tuinontwerp is de basis van de uiteindelijke uitstraling van uw tuin. En daarmee bepaalt het ook de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Met de juiste vormen, materialen en kleuren creëert u de sfeer die u wilt. Zodat uw tuin past bij u persoonlijk of bij de uitstraling van uw bedrijf.

Lankheet Boom & Tuin verzorgt het ontwerp van uw tuin en combineert kennis, ervaring en vakmanschap om uw ideale tuin te realiseren. Daarbij houden we rekening met onder andere:

  • gebruikersvriendelijkheid
  • ligging van de tuin
  • uw budget

Toekomst van uw tuin

Het ontwerp van uw tuin bepaalt natuurlijk een groot deel van de toekomst van uw tuin. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Of wilt u juist een tuin die ieder seizoen weer totaal anders is? Dat zijn allemaal zaken waar we bij het ontwerp rekening mee houden. En pas wanneer u 100% tevreden bent over het ontwerp, starten we met de daadwerkelijke aanleg van uw tuin!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor tuinontwerp of wilt u eens uw ideeën met ons uitwisselen? Neem dan contact met ons op en we maken een vrijblijvende afspraak.
 

Het seizoen voor?