Boomverzorging

Bomen bepalen voor een groot de uitstraling van uw groen. Een boom planten en snoeien lijkt voor velen misschien een simpel klusje, maar het vergt veel kennis. Geen boom is namelijk hetzelfde. En iedere boomsoort vraagt om een andere verzorging. Lankheet Boom & Tuin is een ETW-gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf. Op een deskundige en verantwoorde wijze verzorgen wij het:

  • planten
  • begeleiden
  • onderhouden
  • verwijderen

Planten en begeleiden

Het planten van een boom is een kleine handeling, maar vergt de juiste kennis. Waar wordt de boom geplaatst? Welke boomsoort past het beste in uw tuin en voldoet aan uw wensen? Datzelfde geldt voor het begeleiden van een boom. Want u wilt natuurlijk dat een boom zijn mooie vorm behoudt. De nodige begeleiding is sterk afhankelijk van de boomsoort. Met onze kennis voorzien wij u in alles wat u wilt weten. Daarbij houden we rekening met al uw wensen en natuurlijk uw budget.

Onderhouden en verwijderen

Onderhoud van uw boom is belangrijk om zowel de schoonheid als de gebruikersvriendelijkheid te behouden. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden, zoals candalaberen (terugzetten) of snoeien. Lankheet Boom & Tuin voorziet u van de nodige kennis en kan het onderhoud van uw boom volledig verzorgen. En mocht u uw bomen willen laten verwijderen, dan is Lankheet Boom & Tuin in staat dit op een veilige manier te doen. Ook de stobbe die na de verwijdering overblijft, nemen we voor onze rekening. Brandhout? Wij leveren gekloofd brandhout per kubieke meter. En omdat wij in het bezit zijn van een volautomatische kloofmachine, kunnen we dit ook bij u op locatie doen. Wel zo handig!
 

Het seizoen voor?