Lankheet Boom & Tuin is uw tuinarchitect

Zoekt u een tuinarchitect voor het ontwerpen van uw droomtuin? Hoveniersbedrijf Lankheet Boom & Tuin maakt graag van uw droomtuin werkelijkheid. Een tuin creëert voor een groot deel de uitstraling van een woning of bedrijfspand. Het is daarom belangrijk dat een tuinarchitect kleuren, vormen en uitstraling in een tuinontwerp vaststelt, zodat u achteraf niet voor verrassingen staat. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundig personeel ontwerpen wij uw tuin geheel op maat. U hoeft niet verder te zoeken naar een tuinarchitect: schakel Lankheet Boom & Tuin voor een tuin op maat!

Tuinarchitect met bewezen kennis, ervaring en vakmanschap

Het tuinontwerp door een tuinarchitect vormt de basis van uw uiteindelijke tuin. In het ontwerp houden we rekening met uw wensen en eisen, de gebruiksvriendelijkheid van de tuin, de ligging en natuurlijk uw budget. Pas als het ontwerp helemaal door u is goedgekeurd gaan we aan de slag met de aanleg. Het resultaat van een tuinontwerp door een ervaren tuinarchitect? Een tuin die past bij de omgeving, de juiste sfeer creëert en voldoet aan al uw wensen. Het inschakelen van Lankheet Boom & Tuin als tuinarchitect staat garant voor de tuin van uw dromen.

Meer dan alleen een tuinarchitect

Uiteraard kunnen wij meer voor u betekenen dan alleen het ontwerpen van een tuinontwerp door een tuinarchitect. Hoveniersbedrijf Lankheet Boom & Tuin is ook gespecialiseerd in de aanleg, het onderhoud en alle andere mogelijke werkzaamheden. Daarnaast is Lankheet Boom & Tuin een ETW-gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf. Wil u meer weten? Neem dan contact met ons op. Als u een tuinarchitect in Hengelo zoekt, zijn wij u graag van dienst.

Het seizoen voor?